19, 20 en 21 mei, Kasteel de Haar ITALIË EVENEMENT: LA DOLCE VITA

19, 20 en 21 mei, Kasteel de Haar  ITALIË EVENEMENT: LA DOLCE VITA

19, 20 en 21 mei, Kasteel de Haar

Het ITALIË EVENEMENT: LA DOLCE VITA  

 

De zomer komt eraan en daarom hoog tijd om vakantieplannen te maken! Laat je inspireren door het grootste Italiaanse evenement in de Benelux. Op 19, 20 en 21 mei bieden meer dan 200 exposanten, koks en artiesten voldoende alibi. En de prachtig gerestaureerde kasteeltuinen van De Haar krijgt je daarbij cadeau!

 

Napels speelt tijdens de 14de editie van het Italië Evenement | Smaak & Stijl een bijzondere rol. De stad van de pizza is ook de meest charmante en veelzijdige stad van het land. Op het Piazza della Bella Napoli komen alle elementen samen, want Napels staat dit jaar in de schijnwerpers. Natuurlijk zullen daar de tarantella en het NK Pizzabakken (houtovens) niet ontbreken.

Nieuw zijn ook het Piazza della Dolce Vita, waar ‘het goede leven’ centraal staat en waar je terecht kan voor de laatste mode, bijzondere kunst en design, en indrukwekkend veel Italiaanse producenten. Op het Ballare in Piazza is van alles te eten en te drinken. Een prima plek om even bij te komen na het slenteren, zou je denken. Niets is minder waar: hier mag gedanst worden! Centraal gelegen in de kasteeltuin zorgen Gerardo Balestrieri en JP Porzio voor swingende muziek en een flinke portie vakantieherinneringen. Dans en geniet, ofwel Balla e divertiti!

Verder kom je ogen en oren te kort bij de vele auto’s, modepresentaties, proeverijen en workshops. En terwijl de papa’s en de mama’s alle stands en terrasjes bezoeken, vermaken de kinderen zich bij de gratis activiteiten. Kortom, dit ‘Italiaanste’ feest van het jaar is bij uitstek geschikt als voorproefje op de zomer en Bella Bellissima is ook weer van de partij!

 

Italië Evenement | Smaak & Stijl

19, 20 en 21 mei – Kasteel de Haar, Utrecht

Stand 119

Entree: € 17,50 (incl. diverse optredens en workshops)

Kinderen t/m 12 jaar gratis entree!

www.italieevenement.nl